Disclaimer

Aan de op de website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Rechtspraktijk Amadeus aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de via de website ter beschikking gestelde informatie. U als afnemer van de informatie bent verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

Uitsluitend ter informatie bevat de website hyperlinks naar websites die door derden worden aangeboden en bijgehouden, en waarover Rechtspraktijk Amadeus geen controle heeft.

Rechtspraktijk Amadeus draagt en aanvaardt dus ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van andere bronnen.

Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan verbonden zijn.

Het vertonen van hyperlinks betekent ook niet dat er een samenwerking bestaat tussen Rechtspraktijk Amadeus en de beheerders van die sites.

Als u verdere vragen heeft omtrent de Disclaimer stuurt u ons dan een bericht via  .

Rechtspraktijk Amadeus 
Produktieweg 1, 6045 JC Roermond
T: (085) 760 49 10
E: